Büyükşehir Belediyesi Çevre Haftası etkinlikleri, Çevreci Çocuk Şenliği ile sona erdi. Başkanvekili Fevzi Kılıç, “Gelecek nesillere daha sağlıklı, daha temiz ve daha yeşil yaşam alanları bırakılması, çevre kültürünün daha da yaygınlaşması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Haftası Etkinlikleri Kentpark’ta düzenlenen Çevreci Çocuk Şenliği ile sona erdi. Onlarca minik öğrencinin buluştuğu şenliğin açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, “Valilik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve SATSO işbirliğiyle gerçekleştirilen Çevre Haftası Etkinliklerimiz sona erdi. Vatandaşlarımızın çevre bilincini ve duyarlılığını daha da arttırmayı amaçladığımız etkinliklerimizde yeni nesil sürdürülebilir iklim dostu projeleri tanıttık ve çeşitli konferanslar düzenledik. Etkinliklerimize ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah hep birlikte gelecek nesillerimize daha yeşil bir Sakarya bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Çocuk Şenliği
Kılıç’ın açılış konuşmasının ardından Çevreci Çocuk Şenliği’nde etkinlikler başladı. Kentpark içerisine kurulu oyun gruplarında doyasıya eğlenen minikler, boyama çadırlarında kendileri için en çevreci tişörtü tasarladı. Sevdikleri çizgi film karakterleri ile bir araya gelen, müzikler eşliğinde dans eden çevreci çocuklar, güzel bir günü geride bıraktı.