SASKİ’nin Söğütlü’de başlattığı açık kanalları kapama çalışmasından vatandaşların memnuniyet duyduğunu belirten Söğütlü Belediye Başkanı Genç, “Açık kanalların sebep olduğu çevre kirliliği ve koku sorunu ortadan kalkacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Söğütlü ilçesinde başlatılan kutu kanal çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 600 metre uzunluğunda olacak betonarme kanalın tamamlanmasıyla açık kanalın neden olduğu çevre kirliliği ve koku sorunu ortadan kaldırılmış olacak. Devam eden çalışmalardan ilçede yaşayan vatandaşların büyük memnuniyet duyduğunu belirten Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’e teşekkür etti.

Toçoğlu’na Teşekkür
Genç, “SASKİ tarafından projelendirilen yatırımın çalışmaları sürüyor. İnşallah kanal kapama çalışmaları ile bölgede yaşanan çevre kirliliği ve koku sorunu ortadan kalkacak. Projenin tamamlanmasıyla bölgenin yeşillendirme çalışmaları yapılacak. Hayata geçirilen bu önemli hizmet için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ve SASKİ Genel Müdürümüz Sayın Rüstem Keleş’e çok teşekkür ediyoruz. İlçemiz Büyükşehir’le güzelleşmeye devam ediyor. İnşallah Büyükşehir Belediyemiz ve SASKİ Genel Müdürlüğümüzle iş birliği içerisinde ilçemiz için yeni projeleri de hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.