2 - 9 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Çevre Haftası Etkinlikleri hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Çevre Korum ve Kontrol Dairesi Başkanı Yılmaz Çiğdem, “Çevre kültürünün daha da yaygınlaşması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tüm hemşerilerimizin Çevre Haftası’nı kutluyor, etkinliklerimize davet ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenecek Çevre Haftası Etkinlikleri başlıyor. 2 - 9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek programlarla ilgili bilgi veren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Yılmaz Çiğdem, “Büyükşehir Belediyesi olarak gelecek nesillere daha sağlıklı, daha temiz ve daha yeşil yaşam alanları bırakma amacıyla hizmetlerimize devam ediyoruz. Çevre kültürünün daha da yaygınlaşması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda 2-9 Haziran tarihlerinde kutlanan Çevre Haftası’nda çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Programlarımızda konferans ve söyleşiler gerçekleştirilecek, bilgilendirme toplantıları yapılacak. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin Çevre Haftası’nı kutluyor, etkinliklerimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

İlk program 2 Haziran’da
Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından 2-9 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Çevre Haftası etkinlikleri ise şöyle:

02 Haziran Pazartesi / AKM / 20.30  / Konferans
Konuşmacı: Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu

03 Haziran Salı / Elmas Otel / 14.00
Sürdürülebilir Sakarya İklim Dostu Aydınlatma Projesi Tanıtım Toplantısı

05 Haziran Çarşamba / Kent Park / 14.00
Çevreci Çocuk Şenliği

06 Haziran Perşembe / AKM / 10.00
Atık Pil ve Bitkisel Yağ Toplama Yarışması Ödül Töreni

09 Haziran Pazartesi / SATSO Meclis Salonu / 14.00
Söyleşi - Dia Gösterisi
Konuşmacı: Aykut İnce