Büyükşehir ve Kocaali Belediyesi hayırsever vatandaşların desteğiyle ilçeye yeni bir gasilhane kazandırıyor. 3 bin 600 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek gasilhanede çalışmalar başladı. Morg ve yıkama alanlarının yanı sıra 24 saat vatandaşlar taziyelerini kabul edebilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Kocaali Belediyesi ve hayırseverler iş birliğiyle şehrin kuzey ucu Kocaali’de yeni gasilhane binası için çalışmalar başladı. 3 bin 600 metrekarelik alan üzerinde 250 metrelik kapalı alanı olan ve cenaze taziyelerinin 24 saat kabul edilebilmesine imkan sağlayacak yeni proje ile cenaze hizmetleri daha iyi şartlarda sunulacak. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından projesi hazırlanan proje ile Kocaali’de cenaze hizmetleri yeni bir merkeze taşınmış olacak.

24 saat taziye kabul edilebilecek
Konu ile ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyemiz cenaze hizmetlerini ücretsiz bir şekilde vatandaşlarımıza sunuyor. Cenaze hizmetlerinin daha da iyi şartlarda yürütülebilmesi adına ilçelerimizde de yeni gasilhaneler inşa ediyoruz. Karasu, Sapanca ve Geyve ilçelerimizde olduğu gibi Kocaali’de de ilçe belediyemiz ve hayırseverlerin desteğiyle çalışmaları başlattık. 24 saat taziyelerin de kabul edilebileceği gasilhanenin içerisinde morglar ve yıkama alanları da yer alacak. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” denildi