Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk-Yazar buluşmasında minik hayranlarıyla bir araya gelen Yazar İsmail Bilgin, Çanakkale’nin iyi okunması ve araştırılması gerektiğine vurgu yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü Çocuk-Yazar Buluşmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal Gelişim Merkezi’nde her ay farklı bir yazarın minik öğrenciler ile buluştuğu programlar kapsamında birçok çocuk kitabına imzasını atan Yazar İsmail Bilgin Çocuk Kulübü üyesi minikler ile bir araya geldi.

Çanakkale Araştırılmalı
Çanakkale hikâyeleri üzerine de çalışmaları bulunan Bilgin, “Çanakkale’de atalarımız bizler için fedakârca savaştılar. O zaman yaşananları sizlerin öğrenmesi gerekiyor. Çanakkale geçilseydi bugün Türkiye’nin olmayabileceğinin bilincinde olmalıyız. 1985 yılından itibaren Çanakkale üzerine araştırmalarıma devam ediyorum. Sizlerde okuyarak ve araştırarak Çanakkale’yi öğrenmelisiniz” diye konuştu. Gerçekleştirilen programın devamında Yazar Bilgin kitaplarını öğrenciler için imzaladı. Programın sonunda Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Betül Karapınar Bilgin’e teşekkür ederek, günün anısına çiçek takdim etti.