Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı Ordu’da gerçekleştirilen şampiyonadan 19 madalya ile döndü. Tüm sporcuları ve teknik ekibi tebrik eden Orhan Bayraktar, “Hem bireysel karşılaşmalarda alınan madalyalar hem de Büyük Erkek, Ümit Bayan ve Ümit Erkek Takımlarımızın elde ettikleri 3.’lük kupaları turnuvanın öne çıkan istatistikleri arasında yer alıyor. İnşallah önümüzdeki turnuvalardan, şampiyonalardan da başarıyla ayrılarak şehrimizi ve ülkemizi temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karate Takımı, Ordu’da düzenlenen ‘Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’ndan 19 madalya ile döndü. Fatsa 75. Yıl Spor Salonu'nun ev sahipliği yaptığı müsabakalarda madalyalar minik, yıldız, ümit, genç ve 21 yaş altı kategorilerinde sahiplerinin olurken; Büyükşehir Belediyespor karatecilerinin elde ettiği başarı büyük memnuniyet yarattı. Yarıştıkları farklı kategorilerde elde ettikleri başarılardan dolayı tüm teknik heyet ve sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, yeni kupalar ve şampiyonluklar kazanmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Gurur duyduk
Bayraktar, “Ordu’dan gelen güzel haberlerden gurur duyduk. Ülkemizin dışında farklı ülkeden sporcuların da katıldığı şampiyonada elde edilen başarı karate branşında süren istikrarımızın bir göstergesidir. Hem bireysel karşılaşmalarda alınan madalyalar hem de Büyük Erkek, Ümit Bayan ve Ümit Erkek Takımlarımızın elde edilen 3.’lük kupaları turnuvanın öne çıkan istatistikleri arasında yer alıyor. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. İnşallah önümüzdeki turnuvalardan, şampiyonalardan da başarıyla ayrılarak şehrimizi ve ülkemizi temsil etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.