Büyükşehir Belediyesi Mobil Etkinlik Sahnesi, Ramazan ayı boyunca devam edecek yolculuğuna Kocaali’den başladı. Mehteran ve sema gösterileri, tasavvuf müziği dinletileri ile vatandaşlar huzur dolu bir akşam geçirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı 21. Ramazan Etkinlikleri başladı. Açılışı gerçekleştirilecek Sakarya Park, Kent Park ve Bulvar’da gerçekleştirilecek etkinliklerin yanı sıra Mobil Etkinlik Sahnesi de yolculuğa başladı. Sahne’nin ilk durağı Kocaali ilçesi oldu. Kocaali Merkez Camii Meydanı’nı dolduran vatandaşlar aileleri ile birlikte huzur dolu bir akşam geçirdi.

Tüm ilçelere uğrayacak
Etkinliklerin açılışında konuşan Kocaali Belediyesi Başkanı Ahmet Acar, tüm vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, düzenlenen program için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Acar’ın açılış konuşmasının ardından başlayan etkinliklerde mehter ve sema gösterileri, tasavvuf müziği dinletileri vatandaşlarla buluştu. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Mobil Etkinlik Sahnesi’nin 2. durağının 30 Haziran Pazartesi günü Pamukova ilçesi olacağı belirtildi.