Kent Park içerisinde başlatılan yeşil alan genişletme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu açıklayan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla şehrimiz estetiğine katkı sağlayan Kent Park, daha geniş yeşil alanlara sahip olacak. Sakarya’ya hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Park’ta başlatılan yeşil alan genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Daha önce Büyükşehir Belediyesi’ne devrolan Kent Park İçerisindeki Özel İdare Lojmanlarında yıkım çalışması başlatmış, parkın kullanılabilir alanını genişleteceğimizi duyurmuştuk. Bölgede başlattığımız çalışmalar kapsamında mevcut lojmanları yıktık. Hafriyat atıkları nakil çalışmalarımızı da tamamladık. Bölgede yeşillendirme çalışmalarımız başladı” diye konuştu.

Yeşil Alanlar Daha Geniş
Şehrin geneline yeni parklar, yaşam alanları ve sosyal donatı merkezleri kazandırdıklarını belirten Vardar, “Bölgedeki hafriyat atıklarının nakil çalışmalarının ardından Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarına derhal başlamıştı. Çalışmalarımızın ardından Kent Park’ın yeşil alanlarını genişletmiş olacağız. Şehrimizin sosyal buluşma adresleri arasında önemli bir yeri olan Kent Park’ta başlatmış olduğumuz çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Böylece şehrimiz estetiğine katkı sağlayan Kent Park, daha geniş yeşil alanlara sahip olacak. Sakarya’ya hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.