Büyükşehir Belediyesi tiyatro buluşmalarında bu hafta; 2 farklı oyunun 3 gösterimi ile geride kaldı. AFA’da gerçekleşen gösterimlere tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri Takvimi kapsamında bu hafta 2 farklı oyunun 3 gösterimi Sakarya seyircisi ile buluştu. AFA’da gerçekleşen buluşmalarda İstanbul Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Cibali Karakolu’ ve İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Çiçu’ isimli tiyatro gösterimleri izleyicilerden tam not aldı. Cibali Karakolu’nda kadın erkek ilişkileri başta olmak üzere, paranın insan davranışları üzerindeki etkisi mizahi bir üslupla sahneye taşındı. Çiçu’da ise kendini toplumdan ve insanlardan tecrit etmiş bir adamın hikâyesi tiyatro severlerin büyük beğenisini kazandı.