Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Sıfır Atık’ Projesi’ni uygulamaya başladı. Karamehmetoğlu, “Atıkların kontrol edilmesi ve gelecek nesillere temiz bir çevre hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Sıfır Atık’ projesini uygulamaya başladı. Proje ile atıkların kontrol edilmesi ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakılması hedefleniyor.

Hedef: ‘Sıfır Atık’
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, “Bakanlığımız tarafından ülke genelinde başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi’ni uygulamaya başladık. Atık Yönetimi Şube Müdürlüğümüz tarafından Büyükşehir Belediyesi idari binalarına sıfır atık metaryallerini yerleştirdik. Proje ile alakalı kurumumuz çalışanlarına bilgilendirme broşürleriyle beraber eğitim çalışması düzenlendik. Ayrıca Sosyal Gelişim Merkezi’ndeki öğrenci kardeşlerimize de ‘Sıfır Atık Projesi’ ile ilgili sunumlar yaptık. Atıkların kontrol edilmesi ve gelecek nesillere temiz bir çevre hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.