Büyükşehir'den Sevindiren HaberBüyükşehir'den Sevindiren HaberBüyükşehir

Uygulama Başlıyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan’dan ulaşımda sevindiren haber geldi. Başbakan Erdoğan tarafından müjdelenen 65 yaş ve üzeri vatandaşların ücretsiz seyahat etmelerine imkân sağlayan düzenleme, 26 Ağustos Pazartesi itibariyle Sakarya’da başlıyor. Fatih Turan, “Büyükşehir Belediyesi otobüsleri, ADARAY ve Özel Halk Otobüslerinden 65 yaş ve üzeri ile yüzde 40 – yüzde 69 arası engelli olan vatandaşlarımız ücretsiz olarak yararlanacak. Pazartesi günü itibariyle bu uygulama başlıyor.” diye konuştu.

Kartı değiştir ücretsizden yararlan
Uygulama ilgili ayrıntılı bilgi veren Fatih Turan, “Yeni uygulamayla birlikte eskiden indirimli olarak ulaşımdan yararlanan ve düzenlemeyle artık ücretsiz ulaşım imkânına sahip olacak vatandaşlarımız bu konuda Kart 54 bürolarında gerekli değişikliği yapabilirler. Buna göre indirimli kartlarını Kart 54 bürosuna götürerek ücretsiz kartlarını alabilirler. Ayrıca evli olmayan Şehit ve Gazı yakınları da, 25 yaşına kadar ulaşımdan ücretsiz yararlanabilecek. Yeni uygulama şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.