Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından toplam 439 ortaokul ve ilkokul öğrencisine ‘Sınav Kaygısı’ semineri verildi. Uzman psikologlar tarafından verilen eğitimlerde sınav öncesi ve sonrası kaygıları ile nasıl baş edebilecekleri anlatıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından ortaokul ve ilkokul öğrencilerine ‘Sınav Kaygısı’ semineri verildi. Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu ve Ahmet Akkoç İlköğretim okulunda toplam 439 öğrenciye sınav kaygısı ile baş edebilme konusunda uzman psikologlar Semiha Özgür Sezer ve Emre Aytekin tarafından eğitim sunuldu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği eğitimlerde kaygıya neden olan engeller, olumlu düşünme, nefes egzersizi, doğru yaklaşımlara değinilirken sınav sürecinde ve sınav anında kaygıları ile nasıl baş edebileceklerine yönelik detaylı bilgiler verildi.