Büyükşehir’den o iddialara cevap geldi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından bazı haber siteleri ve sosyal medya üzerinde yer alan randevu iddialarına ilişkin yanıt geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal kimliği ile örtüşmeyen açıklamanın gerçeği yansıtmadığına yer verilen açıklamada, tüm randevu taleplerinin hızla değerlendirilerek ilgili kişilere dönüş sağlandığı ifade edildi.

Randevu talebi bulunmamaktadır
Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak kamuoyunda yer alan randevu iddialarını üzülerek takip ediyoruz. Kurumumuzdan randevu talepleri ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmekte ve taleplere hızla dönüş sağlanmaktadır. Kurumsal kimliğimizle örtüşmeyen randevu iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. İddia edildiği gibi tarafımıza ulaşan herhangi bir randevu talebi bulunmamaktadır. Büyükşehir Belediyemizin kapıları tüm vatandaşlarımıza açıktır. Kamuoyunun bilgisine sunulur” denildi.