Büyükşehir'den Kaçak Et Operasyonu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, denetimlerine aralıksız devam ediyor. Zabıta ekipleri bu sefer de gelen bir ihbarı değerlendirerek, Gümrükönü Orhangazi Parkı önünde, terk edilmiş bir araç içerisinde, damgasız mühürsüz poşetlenmiş etler ele geçirdi. Sahibinin kaçtığı tespit edilen aracın içerisindeki etler, Kasaplar Odası’na teslim edildi. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Alo 155 emniyetten gelen ihbar üzerine Gümrükönü Orhangazi Parkı önünde, Kartal marka aracın arkasında 359,80 kilogram damgasız mühürsüz poşetlenmiş muhtelif etler ele geçirilmiştir. Söz konusu aracın sahibi kaçmış, kimliği tespit edilememiştir. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hekimi Nagihan Yaman nezaretinde, etler, Adapazarı Kasaplar Odası Mezbahane Deposu’na tartılarak teslim edilmiştir” denildi.