Büyükşehir Belediyesi ADA AVM’nin karşısında bulunan kaykay pistini yenileyerek ve yeni alanlar ekleyerek modern bir hale getirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin dört bir yanına kazandırılan spor alanlarına bir yenisini daha ekledi. Gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde ADA AVM’nin karşısında bulunan kaykay pisti yenilendi ve yeni alanlar eklenerek modern bir hale getirildi.

Spora desteğimiz sürüyor
Park ve Bahçeler Şube Müdürü Kemal Can Karslı, “Büyükşehir olarak Sakaryalı gençlerimizin de severek yaptığı kaykay sporuna desteklerimiz sürüyor. Daha önce Kent Park’ın içerisine kazandırmış olduğumuz pist, gençlerimiz tarafından çok beğenildi. Bizde bu geri dönüşe karşılıksız kalmayarak, ADA AVM’nin karşısında bulunan ve atıl durumda olan kaykay pistini yenileyerek gençlerimizin hizmetine sunduk” dedi.

Modern bir parkur
Karslı, “Yapmış olduğumuz çalışmalarda parkur, daha kullanışlı bir hale getirildi. Yeni alanlar oluşturarak kaykay pistimizin de çeşitliliğini arttırdık. Gençlerimizin severek yaptığı bu sporu desteklemeye ve gençlerimize yeni alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Bu hizmetleri yaparken çocuklarımızın güvenliğini de düşünüyor ve öyle hareket ediyoruz. Yenilenen ve modern bir hale kavuşan kaykay pistimiz bu sporu seven kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.