Büyükşehir'den Engelli Sporculara DestekBüyükşehir'den Engelli Sporcular

Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası
Sakarya genelinde okçuluk alanında ter döken 42 sporcunun bulunduğunu dile getiren Okçuluk Antrenörü Özcan Ediz, “3 engelli sporcumuz var. Sporcularımızdan Kerem Kırsever Avrupa 3’üncüsü, İrem Özkan ise Avrupa 8’incisi oldu.  23 – 24 Mart tarihlerinde Aksaray’da Bedensel Engelliler Okçuluk Türkiye Şampiyonası yapılacak. İlimizi Selim Özen, Bekir Ünlü ve Aykut Sarıkaya temsil edecek. Arkadaşlarımıza başarılar diliyor, katkılarından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Hayatın her yerinde
Özellikli tekerlekli sandalyeye kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirten ortopedik engelli Selim Özen ise, “Engelliler hayatın her yerinde olmalı. Özellikle sporda bizlerin neler yapabileceğini herkese gösteriyoruz. Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Kardeşlerimizin her zaman yanlarında oldular. Destekleri bizlere güç veriyor” dedi.

Tam Destek Devam Edecek
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce yaptığı açıklamada engellilerin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Yüce, “Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun verdikleri desteklerle engelli kardeşlerimizin her daim yanındayız. Onların eksiklik hissetmeden ihtiyaçlarını giderebilmeleri için düzenli çalışmalar yapıyor, sosyal etkinlikler gerçekleştiriyor, sporcu kardeşlerimize tam destek veriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak engelli kardeşlerimize desteğimiz devam edecek” diye konuştu.