Ulaşımda maksimum memnuniyeti, güveni ve konforu sağlamak amacıyla çalışmalarına devam eden Büyükşehir, gece mesaisi yaptığı Saraybosna Caddesi’nin çehresini değiştirdi ve trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkardı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi trafikte güvenliği artırmak ve sürücülere daha konforlu bir sürüş deneyimi sunmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Saraybosna Caddesi bölgesinde yol çizgi çalışmaları gerçekleştirildi.
Ekipler gece saatlerinde çalıştı
Şehrin en işlek caddelerinden biri olan Saraybosna Caddesi’nde yol çizgileri aşınmış, görünemez hale gelmişti. Büyükşehir ekipleri tarafından yol çizgileri hummalı bir çalışmayla yenilendi. 
Gece boyu çalıştılar
Estetik görünüme kavuşan Saraybosna Caddesi’nde trafik güvenliği en üst seviyeye çıkarken Büyükşehir ekipleri bölge ulaşımını aksatmamak adına çalışmalarını gece saatlerinde gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise ulaşımda maksimum memnuniyeti, güveni ve konforu sağlamak amacıyla şehir genelinde gece gündüz demeden çalışmaların yürütüldüğü ifade edildi.