Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, Büyükşehir Belediyespor’un 2018’de farklı branşlarda 173 madalya kazandığını açıkladı. Bayraktar, “İnşallah 2019 yılı içerisinde de birçok branşta yapmış olduğumuz başarıları tekrarlayacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, Büyükşehir Belediyespor’un 2018’de farklı branşlarda elde ettiği başarılara yönelik açıklamalarda bulundu. Bayraktar, “Yıl içerisinde ulusal ve uluslararası yarışmalarda toplamda 71 birincilik, 46 ikincilik ve 56 üçüncülük alarak ülkemizi ve şehrimizi temsil ettik” dedi.

2 bin 120 lisanslı sporcu
2018 yılı faaliyet raporu hakkında açıklamalarda bulunan Bayraktar, “Büyükşehir Belediye Spor Kulübümüzde toplamda 2 bin 120 lisanslı sporcumuz var. 2018 yılı içerisinde, Atıcılık, Atletizm, Bisiklet, Halter, Hentbol, Kano, Karate, Masa Tenisi ve Satranç branşlarında verimli bir sezon geçirdik. Sporcularımız yıl içerisinde Milli takımımızda ülkemizi temsil ettiler. Ulusal müsabakalarda aldıkları dereceler ve kırdıkları rekorlarla şehrimize büyük bir gurur yaşattılar” dedi.

44 sporcu Milli takımda
Bayraktar açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “Yapmış olduğumuz hizmetler ve tesislerle Türkiye’de önde gelen spor takımlarından biri olduk. Ülke derecelerini belirledik ve milli formamızı temsil edecek duruma geldik. Toplamda 44 sporcumuz, Milli takıma seçildi. Salcano Sakarya Continental takımı kurarak 2019 yılından itibaren kıtalararası yarışan tek Türk takımı unvanını taşıyacağız. İnşallah 2019 yılı içerisinde de birçok branşta yapmış olduğumuz başarıları tekrarlayacağız” ifadelerini kullandı.