Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü görevinde bayrak değişimi yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğünde görev değişimi yapılmıştır. Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü görevini yürüten Psikolog Betül Karapınar, Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığında Psikolog olarak görevlendirilmiştir. Macera Park Sorumlusu olarak görev yapan Murat Kıroğlu ise Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü görevine getirilmiştir. Görev değişikliklerinin hayırlı olmasını diliyor; çalışma arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” denildi.