Büyükşehir Belediyesi ‘Hz. Peygamber’i Sanatla Anlatmak’ ve ‘Mustafa Kutlu Hikâyeciliği’ isimli çalışmaları şehir kitaplığına hediye etmeye hazırlanıyor. Adem Turan, “İnşallah bu iki önemli çalışmayı kısa süre içerisinde kültür sanat dostlarının istifadesine sunacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı şehrin kültür sanat hayatına önemli eserler kazandırmaya devam ediyor. Daha önce çok sayıda eseri yayınları arasına ekleyen Büyükşehir, ‘Hz. Peygamber’i Sanatla Anlatmak’ ve ‘Mustafa Kutlu Hikâyeciliği’ isimli çalışmaları şehir kitaplığına hediye etmeye hazırlanıyor.

2 yeni eser
Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Büyükşehir Belediyesi yayınları arasına iki yeni eser daha kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. SAÜ ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nin akademik katkılarıyla düzenlediğimiz ‘Hazreti Peygamberi Sanatla Anlatmak’ sempozyumununa katılan 22 ismin makalelerinin yer aldığı kitap çok yakında yayınlarımız arasında yerini alacak. Kısa süre önce gerçekleştirdiğimiz ‘Mustafa Kutlu Hikayeciliği’ çalıştayına katılan 9 yazarımızın makalelerini de kitaplaştırıyoruz. İnşallah bu iki önemli çalışmayı kısa süre içerisinde kültür sanat dostlarının istifadesine sunacağız” dedi