Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Koronavirüs tehdidi kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunan yaşlıların yanlarında olmaya devam ediyor. YADEM ekipleri yaşlı vatandaşların fatura ödemeleri, market alışverişi, ilaç alımlarını ve maaş çekimlerini gerçekleştiriyor, kolonya, eldiven, maske ve gıda kolisi yardımında bulunuyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Koronavirüs tehdidi kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunan yaşlıların yanlarında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Yaşlı Destek Merkezi ekipleri çağrı merkezine gelen talepler doğrultusunda yaşlı vatandaşların fatura ödemeleri, market alışverişi, ilaç alımlarını ve maaş çekimlerini gerçekleştirmelerinin yanı sıra kolonya, eldiven, maske ve gıda kolisi yardımlarında da bulunuyor. Ekipler ayrıca evde kaldıkları süre boyunca YADEM yaşlıları sık sık arıyor ve yaşlılara psikolojik destek sağlıyor. YADEM’den yapılan açıklamada, 65 yaş üstü yaşlılara sokağa çıkma yasağının gelmesinden itibaren çağrı merkezine gelen 350’e yakın talebi değerlendirildiği ve süreç boyunca yaşlı vatandaşların her türlü ihtiyaçlarına destek olunacağı ifade edildi.