Büyükşehir Belediyesi Korona virüs ile mücadelede fedakârca çalışan sağlık personelini unutmadı. Bu kapsamda Çözüm Masası ekipleri Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Bölümü doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarına hediye paketi dağıtarak bu özverili mücadelede yanlarında olduklarını dile getirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Korona virüs ile mücadelede vatandaşların sağlığı için görevlerini özverili bir şekilde yerine getiren, bu zorlu süreçte yurt genelinde vazifelerini ilk günden bugüne ailelerinden ve sevdiklerinden ayrı kalarak fedakârca yerine getiren sağlık personelini unutmadı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Çözüm masası ekipleri, SEAH Acil Bölümü doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarına hediye paketi dağıtarak bu zor dönemde takdire şayan bir fedakârlıkla ve sabırla görev yapan sağlık personelinin yanında olduğunu gösterdi.