İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen programla, Büyükşehir Belediyesi birimlerinde görevli personele etkili iletişim eğitimi verildi. Uzman Psikolog ve Eğitim Uzmanı Özkan Şenol’un katılımıyla gerçekleşen derslerde; iyi bir dinleyicinin özellikleri, iletişimde yapılan hatalar ile etkili iletişim becerileri konuları işlendi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen personel içi eğitim programları devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda, birimlerdeki personele etkili iletişim eğitimi verildi. Uzman Psikolog ve Eğitim Uzmanı Özkan Şenol’un katılımıyla gerçekleşen programda; iyi bir dinleyicinin özellikleri, iletişimde yapılan hatalar ile etkili iletişim becerileri konuları işlendi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise personel için eğitim programlarının devam edeceği belirtildi.