Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına Kocaali’de devam ediyor. YOLBAK Dairesi Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, Kocaali’nin Selahiye, Çobansayvant ve Gümüşoluk Mahallelerini kapsayan 8 bin 500 metrelik grup yolunda sıcak asfalt döküm çalışmalarına başlandığı ifade edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen asfalt çalışmaları Kocaali’de devam ediyor. Bu kapsamda YOLBAK ekipleri Kocaali’nin Selahiye, Çobansayvant ve Gümüşoluk Mahallelerini kapsayan 8 bin 500 metrelik grup yoluna sıcak asfalt döküm çalışmalarına başladı. Yaklaşık 11 bin ton sıcak asfaltın kullanılacağı çalışmalar sonrasında 3 mahalleyi kapsayan grup yolundaki asfalt sorunu tarihe karışacak.

Bölge halkımıza hayırlı olsun
Konu ile ilgili Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Şehir genelinde sürdürdüğümüz sıcak asfalt döküm çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Ekiplerimiz program dâhilinde olan ve Kocaali’nin Selahiye, Çobansarvant ve Gümüşoluk Mahallelerini kapsayan 8 bin 500 metrelik grup yolunda sıcak asfalt döküm çalışmalarına başladı. Yaklaşık 11 bin ton sıcak asfaltın kullanılacağı çalışmalar sonrasında grup yolunu yeni yüzüne kavuşturacağız. Bölge halkımıza hayırlı olsun” denildi.