Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımı, 5 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilen Türkiye Bisiklet Şampiyonası yol yarışlarında iki madalya ile kürsüde yer aldı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, bisiklet takımının başarılı sporcularını tebrik etti.

Salcano Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımı, 5 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilen Türkiye Bisiklet Şampiyonası yol yarışlarında iki madalya ile kürsüde yer aldı. Adapazarı’nda başlayıp Taraklı’da son bulan şampiyonada Genç Erkekler Kategorisinde Halil İbrahim Doğan yarışı birinci bitirerek Türkiye Şampiyonu oldu. Büyük Erkekler Kategorisinde yarışan Mustafa Sayar ise üçüncü olarak kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

Sporcularımızı tebrik ediyorum
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “Şehrimizde gerçekleştirilen Türkiye Bisiklet Şampiyonası’nda derece elde eden sporcularımızı tebrik ediyorum. Böylesine önemli bir turnuvada sporcularımızın kürsüde yer alması bizleri son derece memnun etti. Katıldığımız her yarış şehrimizde yapılacak olan 2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası’na bizleri daha da güçlü bir şekilde hazırlıyor. İnşallah sporcularımızın başarısı her geçen gün artacak, yeni şampiyonluk heyecanlarını hep birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.