Deplasmanda Socar Spor ile karşılaşan Büyükşehir, karşılaşmadan 82-67 galibiyetle ayrıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, TB2L 3. hafta müsabakaları kapsamında İzmir deplasmanında Socar Spor ile karşılaştı. Halkapınar Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye kötü başlayan temsilcimiz ilk çeyreği 27 - 12, ikinci çeyreği ise 43 - 33 geride kapattı. İkinci yarıda dış atışlardaki isabet oranını artıran Büyükşehir, 3. çeyrekte 60 - 57 öne geçti. Büyük bir çekişmeye sahne olan son çeyrekte farkı giderek açan Büyükşehir, karşılaşmadan 82 - 67 galibiyetle ayrıldı. Yiğitcan Turna ve Hassell 13, Melih Yıldız 10, Hadi Özdemir ve Mesut Çipa ise 8’er sayıyla oynarken; Lacedarius Dunn attığı 28 sayı ile karşılaşmanın en skorer oyuncusu oldu. Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşılaşmanın ardından liderliğini sürdürürken, 3. Hafta sonunda TB2L’nin namağlup tek takımı oldu.