Büyükşehir, TB2L’deki ilk iç saha maçında Afyonkarahisar Belediye’yi 98 - 66 mağlup etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi 2. Hafta müsabakaları kapsamında Afyonkarahisar Belediyespor ile karşılaştı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ ve çok sayıda sporsever ilgi ile takip etti.

Muhteşem galibiyet
Yiğitcan Turna, Onur Cumhur Aksoy, Hadi Özdemir, Lacedarius Dunn ve Frank Hassell beşi ile maça başlayan Büyükşehir Basket, Afyonkarahisar karşısında ilk çeyreği 6 sayı farkla 22 - 16, ikinci çeyreği ise 47 - 28 önde tamamladı.  İkinci yarıda da üstünlüğü koruyan Büyükşehir, dış atışlarda bulduğu sayılarla farkı açmaya başladı ve 3. çeyrek 79 - 42 Büyükşehir’in üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın son çeyreğinde de rakibin farkı kapatmasına izin vermeyen Büyükşehir Basketbol Takımı, ilk iç saha maçını 98 - 66 üstünlükle tamamladı. Afyonkarahisar karşısında Büyükşehir’in en skoreri 23 sayıyla Lacedarius Dunn olurken, uzun bir sakatlık döneminin ardından tecrübeli gard Cihan Deliçay bu maç ile parkeye geri döndü.