Büyükşehir ‘Baba-Çocuk’ kamplarında yeni dönem başlıyor. 8 farklı tarihte gerçekleştirilecek buluşmalarda çadırlar kurulacak, kamp ateşi yakılacak, oyunlar oynanacak, doğa yürüyüşleri, masal dinletileri, açık hava sinema gösterimleri, geleneksel okçuluk, spor tırmanışı ile çocuklar babaları ve arkadaşlarıyla birlikte unutulmayacak bir hafta sonu geçirecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara doğa sevgisini aşılamak ve farklı kuşakların birbirlerine deneyimlerine aktarmaları adına gerçekleştirdiği baba-çocuk kamp etkinliklerinde yeni döne başlıyor. Daha önce baba-çocuk kamplarının yanı sıra dede-torun kampları ile de büyük beğeni toplayan etkinliklerin ilk programı 14 Temmuz tarihinde Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda gerçekleşecek.

Çadırlar kurulacak, kamp ateşi yakılacak, dart, satranç, langırt gibi oyunlar oynanacak, doğa yürüyüşleri, masal dinletileri, açık hava sinema gösterimleri, geleneksel okçuluk, spor tırmanışı ile çocuklar babaları ve arkadaşlarıyla birlikte unutulmayacak bir hafta sonu geçirecek.

Tüm hemşerilerimiz davetlidir
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Her yıl düzenli olarak farklı kuşakları bir araya getirdiğimiz kamplarımıza bu yılda başladık. Daha önce dede-torun kamplarımızın yanı sıra baba-çocuk kamplarımız da yoğun ilgi görerek büyük beğeni toplamıştı. Bu yıl ilk kamp etkinliğimize baba-çocuk kampımız ile başlıyoruz.

Farklı kuşakları doğa ile iç içe bırakarak farklı deneyimleri birbirlerine aktarmalarına olanak sağlamak olan kampımızın ilk buluşmasını 14 Temmuz’da gerçekleştireceğiz. Yaz boyunca 8 etap şeklinde gerçekleştireceğimiz kamp etkinliklerimize tüm baba ve çocukları bekliyoruz. Başvurular 10 Temmuz itibari ile www.sakarya.bel.tr internet adresinden yapılacak olup, detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0264 221 40 60 numaralı telefondan Macera Park’a ulaşarak bilgi alabilirler” denildi.