Bu Haber Hem Servisçi Hem de Ailelere

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Kısa süre önce öğrenci servis taşımacılığı ücret tarifesine zam yapıldığı ile ilgili olarak kamuoyunda birtakım demeçler yer almıştı. Servis taşımacılığı ücret tarifesi ile ilgili tasarruf yapma yetkisinin yalnızca Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) elinde olduğu Büyükşehir Belediyesi Yasasına dayanmaktadır. Kurulun tüm üyelerinin oy birliği çerçevesinde almış oldukları son resmi rakamlar aşağıda dikkatlere sunulmaktadır. Servis anlaşması yapacak olan vatandaşlarımız herhangi bir mağduriyetin vuku bulmaması adına halihazırda uygulanmakta olan bu ücret tarifesine göre adımlarını atmalıdırlar. Belirtilen konu ile ilgili olarak olası şikâyetlerin Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası birimine veya toplu.tasima@sakarya.bel.tr e-posta adresine yönlendirilmesi önemle rica olunur. Kamuoyuna arz ederiz” denildi.

Kilometre                                                                  2015-2016 Ücretleri (TL)

0-3                                                                                         90,00

3-5                                                                                         100,00

5-7                                                                                         110,00