Konya’da düzenlenen Türkiye Yol Şampiyonası’ndan kupayla dönen bisiklet takımı sporcularıyla buluşan Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimize bu gururu yaşattığınız için hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Sizler ortaya koyduğunuz performans, gösterdiğiniz çabayla kupayı şehrimize getirdiniz. İnşallah ülkemizde yakaladığınız bu başarı grafiğini Avrupa ve dünyaya duyuracağınıza inanıyor, başarılar diliyorum” dedi. Başkan Yüce, Avrupa Boks Şampiyonu olan Ece Asude Deniz’i de kutladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Salcano Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımı’nı konuk etti. Ziyarette Spor Şube Müdürü Davut Cengiz, Bisiklet Takımı Menajeri Aziz Sırnaç ile Bisiklet Antrenörü Mehmet Şafakçı da yer aldı. Konya’da düzenlenen Türkiye Yol Şampiyonası’ndan kupayla dönen sporcuları tebrik eden Başkan Ekrem Yüce, sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. 80 kilogramda Avrupa Boks Şampiyonu olan Ece Asude Deniz’i de konuk eden Başkan Yüce, başarılarının devamını diledi.

Başarı tesadüf değildir
Büyükşehir Bisiklet Takımı’nın Konya’da elde ettiği başarıyla gururlandıklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimize bu gururu yaşattığınız için hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Sporda başarı gayret ile başlar. Başarı hiçbir zaman tesadüf değildir. Elbette istisnalar olur ancak asıl faktör gayretli olmak, başarıyı istemektir. Sizler ortaya koyduğunuz performans, gösterdiğiniz çabayla kupayı şehrimize getirdiniz. İnşallah ülkemizde yakaladığınız bu başarı grafiğini Avrupa ve dünyaya duyuracağınıza inanıyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

Büyükşehir şehre kupayla döndü
Salcano Sakarya Büyükşehir Belediye Bisiklet Takımı, 26-30 Haziran tarihlerinde Konya’da düzenlenen Türkiye Yol Şampiyonası’nda Elit Erkekler ve Under 23 kategorilerinde takım şampiyonu oldu. Büyükşehir’li sporculardan Ahmet Örken zamana karşı büyük erkekler ve elit erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken; aynı kategorilerde Onur Balkan ise Türkiye ikincisi oldu. Under 23 kategorisinde ise Halil İbrahim Doğan Türkiye Şampiyonu oldu. Salcano Sakarya Büyükşehir Bisiklet Takımı toplamda 3 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya ile şampiyonayı tamamladı. Ahmet Örken 6. kez üst üste Türkiye Şampiyonu olarak kırılması zor bir başarıya imza attı.