MTTB’nin yeni teşkilat binasının ilk konuğu olan Başkan Ekrem Yüce, “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Tüm bu zor süreçlerin üstesinden gelmenin tek çaresi moralimizi ve motivasyonumuzu bozmamak; birlik, beraberlik ve kardeşliğimize olan inancımızı yitirmemektir. Bunu başarırsak hiçbir engel karşımızda duramaz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Milli Türk Talebe Birliği yeni teşkilat binasının ilk konuğu oldu. MTTB Başkanı Berkan Çiftçi ve MTTB’li gençlerle bir araya gelen Başkan Yüce, gençlere gençlik yıllarında yaşadığı anılardan bahsederek ileriye dönük nasihatler verdi. Program sonunda gençler Başkan Yüce ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

MTTB bir şemsiyedir
Başkan Ekrem Yüce, “MTTB bir şemsiyedir. Bu şemsiyeyi gelenek, görenek ve inancımız için kullanıyoruz. Bu şemsiye altında kurduğunuz dostlukları yıllarca unutmayacaksınız. Ben bu şemsiye altında tanıdığım arkadaşlarımı, dostlarımı bugün bile unutmadım. Burada ki dostluklar ve arkadaşlıklar dışarıda kurduğunuz dostluklara benzemez. Dışarıda kurduğunuz dostluğu zamanla unutabilirsiniz ancak bu şemsiye altında kurulan dostluğu asla unutamazsınız. Unutmayın ki bu odalara her giriş çıkışınız yanınızdaki insanlara güven verecektir” dedi.

Moral ve motivasyonumuzu bozmayalım
Başkan Yüce, “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Bir yandan depremler bir yandan kazalar bir yandan da siyasi ve askeri hareketlilikler yaşıyoruz. Tüm bu zor süreçlerin üstesinden gelmenin tek bir çaresi var. Moralimizi ve motivasyonumuzu bozmamak; birlik, beraberlik ve kardeşliğimize olan inancımızı yitirmemek. Bunu başarırsak hiçbir engel karşımızda duramaz. Önemli İslam alimlerimizden Muhammed İkbal’in şu sözünü hiç unutmam; ‘İnanan insanlar hiçbir şey yapmasa dahi bir araya gelip toplansalar çok şey yapmış olurlar.’ Aranızdaki bu dostluk nişanesi hiçbir zaman bozulmasın. Mücadele azmini öğreneceğiniz bu sıralardan, bu yoldan asla ayrılmayın” diye konuştu.