Büyükşehir Belediyesi’ne devrolan Kent Park içerisindeki Özel İdare Lojmanlarında yıkım çalışmalarının başlatıldığını açıklayan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Vardar, “Lojmanların bulunduğu alanı Kent Park sınırlarına dâhil ediyoruz. Bu şekilde parkın kullanılabilir alanını da genişletmiş olacağız. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kent Park içerisindeki Özel İdare Lojmanlarında yıkım çalışmaları başlattı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Yeni Büyükşehir Yasasının ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne devrolan Özel İdare Lojmanlarında yıkım çalışması başlattık. Lojmanların bulunduğu alanı Kent Park sınırlarına dâhil edeceğiz. Gerekli peyzaj çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Bu şekilde parkın kullanılabilir alanını da genişletmiş olacağız. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Kısa süre içerisinde tamamlayacağız
Yıkım çalışmalarının ardından bölgede çevre düzenlemesinin de yapılacağını kaydeden Vardar, “İlçelerimize yeni parklar ve sosyal alanlar kazandırdık. Şehri nehirle buluşturan Sakaryapark’ı da hemşerilerimizin kullanımına sunduk. Şehrimizin sosyal hayatında önemli bir yeri olan Kent Park’ta başlatmış olduğumuz çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.