Ben Bir Mucidim, İcadım Geleceğim

Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ilindeki tüm okulların 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin katılacağı, geri dönüşebilir malzemelerden yapılacak/üretilecek tasarım yarışması düzenliyor. “Ben Bir Mucidim, İcadım Geleceğim” adlı tasarım yarışmasında başarılı olanları güzel hediyeler bekliyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakarya ilindeki tüm okulların 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen “Ben bir mucidim icadım geleceğim” adlı yarışmada amaç, gelecek nesillerin daha temiz bir dünyada yaşamalarını sağlamak ve atık ve geri dönüştürülebilir malzemelerin etkin kullanılmasını öğrencilere kazandırmak.

Son başvuru 1 Haziran
Yarışma ile ilgili yapılan açıklamada, “Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, öğretmenleriyle beraber 01 Haziran günü Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Geliştirme Şube Müdürlüğü’ne gelerek eserlerini jüri heyetinin değerlendirmesi için bırakacaklar. Jüri heyeti gerektiğinde öğrenciye eserle ilgili sorular da sorabilecek. Daha sonra dereceye giren eserlerle ilgili okul yönetimlerine bilgi verilecek” ifadelerinde yer verildi.

Ödüller:
1. Laptop Bilgisayar
2. Netbook Bilgisayar
3. Netbook Bilgisayar
4. Fotoğraf Makinesi
5. Fotoğraf Makinesi 

Son başvuru tarihi: 01.06.2012
Değerlendirme tarihi: 01.06.2012
Ödül töreni: 06.06.2012 (SATSO Binası fuaye salonu)