Basketbolu Seviyoruz

Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’na öğrenciler büyük ilgi gösteriyor. Sadece Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 65 basketbolcu adayının bulunduğunu vurgulayan Basketbol Antrenörü Köksal Dereli, “Haftanın üç günü dört salonda devam eden kurslarımızda öğrencilerimizin kişisel ve zihinsel gelişimine önem veriyor, güzel vakit geçirmelerini sağlıyoruz.” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları tüm hızıyla devam ediyor. 2.5 ay sürecek olan kurslarda il genelinde 8 branşta toplam 3500 öğrenci eğitim görüyor. Yaz spor okullarında basketbol branşına ilgi ise oldukça büyük. Sadece Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 65 basketbolcu adayının bulunduğunu vurgulayan Basketbol Antrenörü Köksal Dereli, haftanın üç günü birer buçuk saatlik eğitimlere titizlikle devam ettiklerini kaydetti. Dereli, “Basketbol branşımızın kursları, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun yanı sıra Lütfü Yaman Spor Salonu, Tansu Çiller Ticaret Lisesi Salonu ve Kız Meslek Lisesi Salonu’nda devam ediyor. Kurslarımızda, Basketbol’un yanı sıra, voleybol ve hentbol branşlarında toplam 800 civarında öğrencimiz bulunuyor. Haftanın üç günü (Salı, Perşembe ve Cumartesi) dört salonda devam eden kurslarımızda öğrencilerimizin kişisel ve zihinsel gelişimine önem veriyor, güzel vakit geçirmelerini sağlıyoruz.” şeklinde konuştu.