Başkanlık Kupası Sahibini BulduBaşkanlık Kupası Sahibini BulduBaşkanlık

Şampiyon BELPAŞ AKM
Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan BELPAŞ AKM takımının yanı sıra, turnuva 2’ncisi İtfaiye, 3’üncüsü Erenler Belediyesi, 4’üncüsü Özel Kalem, en centilmen takım olan BELPAŞ Terminal, en iyi kaleci BELPAŞ AKM takımında ter döken Okan Zafer ve turnuvanın gol kralı Özel Kalem takımı oyuncusu Kadir Şirin’e kupa ve ödüllerini; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Başkanvekili Osman Aydın, BELPAŞ Genel Müdürü Nihat Seymen ve Genel Müdür Yardımcısı Erol Aydın takdim etti.

Spora tam destek
Turnuvanın şampiyonu olan BELPAŞ AKM takımına kupasını veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Çok güzel bir turnuvayı geride bıraktık. Şampiyon olan BELPAŞ AKM takımını kutluyorum. Turnuvaya katılan bütün takımları mücadelelerinden ötürü tebrik ediyor, turnuvanın centilmence sürdürülebilmesi için çalışan hakemlerimizi de kutluyorum. Biz her zaman sporun ve sporcularımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. İnşallah bundan sonra da spora destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.