Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, anlamlı bir bağışa imza attı. Yüce, kendisine gelen tüm hediye çiçekleri SAKVA ve YÖÇEYDER’e bağışladı. Çiçeklerden elde edilen gelirler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, anlamlı bir bağışa imza attı. 31 Mart seçimlerinde yüzde 65.04’lük oy oranı ile Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Yüce, kendisine hediye edilen çiçekleri SAKVA ve YÖÇEYDER’e bağışladı. Büyükşehir Belediyesi’ne gelen SAKVA Genel Müdürü Mehmet Ersöz ve Yöçeyder Yönetim Kurulu Başkanı Ali Türkoğlu ile görüşen Başkan Yüce, “Mazbatayı aldığımız 5 Nisan Cuma gününden itibaren tebrik için ziyaretime gelen tüm misafirlerime şükranlarımı sunuyorum. Nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkürlerimi ifade ediyorum. Şahsıma gelen tüm hediye çiçeklerin değerlendirilmesi amacıyla SAKVA ve YÖÇEYDER’e bağışlamayı uygun gördüm. İnşallah bağışladığımız bu çiçekler yetim ve yoksul çocuklarımızın ihtiyaçları için küçük bir destek olur” dedi.