Bahçe Yarışması İçin Son Gün

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘En Güzel Bahçe Yarışması’na başvurular 20 Mayıs Cuma günü sona eriyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin estetik açıdan çok daha güzel yaşam alanlarının oluşturulması hedefiyle düzenlediği ‘En Güzel Bahçe Yarışması’na başvurularda artık son gün. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’ndan yarışmayla ilgili yapılan açıklamada, “Yarışmamıza katılmak isteyen vatandaşlarımızın 20 Mayıs Cuma gününe kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir” denildi.

5 Adet Fotoyla Katılabilirsiniz
“Vatandaşlarımız bahçelerinin her köşesinden ve bahçe girişinden 5 adet fotoğraf çekerek yarışmaya başvuruda bulunabilirler. En Güzel Bahçe Yarışması Başvuru Formunu dolduran vatandaşlarımız başvurularını enguzelbahce@sakarya.com.tr mail adresine form ve fotoğrafları göndererek yapabilirler. İnternet imkânı olmayan vatandaşlarımız ise Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası Birimine çektikleri 5 adet fotoğraf ile başvuru yapabilirler. Vatandaşlarımız ayrıca Alo 153’ü arayarak yarışma hakkında ayrıntılı bilgi de alabilirler.”

‘En Güzel Bahçe Yarışması’nda ödüller ise şu şekildedir;

Müstakil Ev Bahçesi Kategorisi

Birincilerine; Ahşap Bahçe Mobilyası, Değerli Ağaç, Bahçe Aletleri, Yeşil Flama

İkincilerine;  Ahşap Bahçe Salıncağı, Değerli Ağaç, Bahçe Aletleri

Üçüncülerine; Ahşap Bahçe Hamağı, Değerli Ağaç, Bahçe Aletleri

Apartman / Site Kategorisi

Birincilerine; Ahşap Kamelya, Duvar Çiçeği, Bahçe Aletleri, Yeşil Flama

İkincilerine; Ahşap Piknik Masası, Duvar Çiçekliği, Bahçe Aletleri

Üçüncülerine; 4 Adet Ferforje Bank, Duvar Çiçekliği, Bahçe Aletleri

İşyeri Bahçe Kategorisi

Birincilerine; Ahşap Kamelya, Duvar Çiçekliği, Bahçe Aletleri, Yeşil Flama

İkincilerine; Ahşap Bahçe Mobilyası, Duvar Çiçekliği, Bahçe Aletleri

Üçüncülerine; 4 Adet Ferforje Bank, Duvar Çiçekliği, Bahçe Aletleri

Ayrıca elemeyi geçen katılımcılara mevsimlik çiçek hediyesi, tüm katılımcılara ise ufak bahçe aletleri ve teşekkür belgesi verilecektir.