Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası’nda çekiliş var

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve 20 Ekim Cumartesi günü hizmete açılacak olan Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası’nda toplam 100 adet bisiklet çekilişle dağıtılacak. 100 adet bisikletin kura ile dağıtılacağı çekilişte 8 ile 14 yaş arası ve 14 yaştan büyükler olmak üzere iki tercih bulunacak. Vatandaşlar ön kayıt başvurularını Çözüm Masası’ndan, şehrin muhtelif yerlerinde açılan Çözüm Masası mobil stantlarından veya  www.sakarya.bel.tr adresinden yapabilecek. Çekilişin asıl kayıtları ise Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası’nın açılış töreninde gerçekleştirilecek.

Çekilişe katılmak için tıklayınız

Bisiklet çekilişi başvuru kuralları ise şu şekilde;

1. Başvuru formunda yalnızca bir çekiliş tercihinde bulunulabilir.
  2. 20 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 15.30’da Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası’nda asıl kayıt yaptırılması.
  3. Asıl kayıt esnasında şahsın kimliğinin yanında bulunması zorunludur.
  4. Kura anında Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası’nda bulunulması zorunludur.
  5. Bisikletin aynı gün veya 5 iş günü içerisinde teslim alınması zorunludur.
  6. 18 yaşının altındakiler bireysel başvuru yapamazlar.
  7. Teslimat esnasında 18 yaş altındaki kişilerin ebeveynlerinin hazır bulunması zorunludur.
  8. İlk kayıttaki sözleşme metninin onaylanması zorunludur.
  9. 8 yaşından küçükler kayıt olamaz.