Atık Yağlarımız Fidan Oldu

Bu güzel hizmetten dolayı Çevre ve Orman Bakanlığı, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür yazısı gönderdi. Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Bakanlığımız koordinasyonunda toplanan her varil atık motor yağı için “Bir Varil Bir Ağaç” projesi kapsamında Ankara Atatürk Orman Çiftliği’nde tesis edilen ağaçlandırma sahasına Sakarya Büyükşehir Belediyeniz adına 37 adet fidan dikilmiştir. Çocuklarımız ve ülkemiz adına daha temiz bir doğa, daha iyi bir gelecek oluşturmakta pay sahibi olduğunuz için teşekkür ederiz” denildi. 

PETDER de Büyükşehir Belediyesi’ne bir yazı göndererek, “Çevre ve Orman Bakanlığı’nın koordinasyonunda toplanan her varil atık motor yağı için “Bir Varil Bir Ağaç” projesine katkıda bulunarak, çocuklarımız ve ülkemiz adına daha temiz bir doğa, daha iyi bir gelecek oluşturmakta pay sahibi olduğunuz için teşekkür ederiz” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde bugüne kadar 785.830 kilogram atık yağın çevre ve insan sağlığına zarar vermesi engellenerek geri dönüşümü sağlandı.