Atık Projeleriyle Örnek Gösteriliyoruz

10 farklı konu başlığı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen konferans konularının ana başlıkları, “Kentsel Atıksu Yönetimi ve Atık Su Arıtma Tesisi Enerji Teşviki”, “Evsel ve Kentsel Arıtma Çamurlarının Toprakta Kullanımı”, “Belediyelerde ve Ekonomik İşletmelerde Ambalaj ve Atığı Yönetimi”, “Belediye Atıklarının Yönetimi, Depo Gazı ve Enerji Geri Kazanımı”, “Çevre İzin ve Lisansı Uygulamaları”, “Tekstil Sektöründe Entegre Kirlilik Önleme ve Temiz Üretim”, “Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyaların Yönetimi”, “Mobil Atık Taşıma Sistemi” ve “İklim Değişikliği, Atık sektörü ve Karbon Yönetimi” olarak belirlenmişti.

Sakarya Büyükşehir atık pil toplamada lider
Atık Pil Toplama Makineleri ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan alınan hibe programları, çevre yatırımlarında proje geliştirme yöntemleri üzerine tecrübelerin katılımcılara anlatıldığı programda izleyiciler konuya büyük ilgi gösterdi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalarla ilgili pek çok sorunun geldiği programdan sonra söz alan TAP Derneği Teknik Eğitim Şube Sorumlusu Savaş Arna, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yakinen takip etmekteyiz. Sizi başarılarınızdan ötürü kutluyor ve bu çalışmalar için bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.