Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki sürücülerin daha güvenli ve konforlu yolculuk yapmaları için çalışmalarına devam ediyor. Geyve’nin Doğantepe ve Setçe bölgelerindeki asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından, şimdi de yollar soğuk yol çizgi çalışmalarıyla estetik bir görünüm kazanıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, gece-gündüz demeden trafik güvenliğini artırmak ve sürücülere daha konforlu bir sürüş deneyimi sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Geyve ilçesinin Doğantepe-Setçe güzergahında 10 kilometrelik arterde işlemlere başladı

Yollar estetik görünüm kazanıyor
Trafik şubesi ekipleri, hedefledikleri 10 kilometrelik güzergahın 3 kilometrelik kısmının yol çizgileriyle, yatay ve düşey işaretlerle süsledi. Bu özenli çalışmalar, sürücülerin güvenliği için önemli bir adım olduğu kadar, aynı zamanda şehrin yollarını güzelleştirip renklendiriyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın güvenli ve keyifli bir sürüş yapmaları için gece ve gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimizin her köşesinde yol güvenliğini artırmak için kararlıyız" açıklamasını yaparak çalışmalara hız kesmeden devam edileceğinin vurgusu yapıldı.