Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı tamamlandı. Karamehmetoğlu, “Arifiye Park’ta güzel vakitler geçirilecek, çocuklar dilediğince oynayabilecek, toprakla, yeşille temas edebilecek. İnşallah tesisimizin kısa süre içerisinde açılışını gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı tamamlandı. 10 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen ve kısa süre önce temeli atılan Arifiye Park’ı hızla tamamladıklarını belirten Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, çevre düzenleme çalışmalarıyla tüm işlemlerin sona ereceğini dile getirdi. Karamehmetoğlu, Arifiye Park’ın açılışının kısa süre içerisinde yapılacağını da sözlerine ekledi.

Toprak ve yeşilin adresi
Karamehmetoğlu, “Hemşehrilerimizin hoşça vakitler geçirdiği yeni bir yaşam alanını daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pamukova’ya gittiğimizde Esentepe Park, Hendek’te Atatürk Park, Karasu’da Sahil Park, Sakaryapark, Yenikent ve Korucuk Park buluşmalarımızın yeni adresleri oldu. İnşallah şimdi de Arifiye Park güzel vakitlerin geçirileceği, çocukların dilediğince oynayabileceği, toprakla, yeşille temas edebileceği bir nitelikte oldu. Tesisimizin içerisinde kafeterya, basketbol sahası,  oyun alanları, yürüyüş ve koşu yolları, kaykay pisti ve restoranlarımız yer alıyor. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.