Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek arabalı sinema etkinlikleri 10 Haziran Çarşamba günü başlıyor. Demokrasi Meydanı’nda saat 21.00’da başlayacak olan ve yönetmenliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği Babam ve Oğlum filmi izlenecek. Yapılan açıklamada programa tüm vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi açık havada arabalı sinema gösterimleri ile yaz akşamlarında vatandaşların sosyal yaşantısına katkı sunmaya hazırlanıyor. 10 Haziran Çarşamba günü ilk gösteriminin yapılacağı etkinlik Demokrasi Meydanı’nda saat 21.00’da başlayacak. Program dahilinde ilçelerde de devam edecek açık hava sinema gösterimine Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, tüm kültür sanat dostları davet edilirken gerekli tedbirlere uyulması noktasında da hassasiyet çağrısında bulunuldu.