Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen arabalı sinema etkinliğine katılan Başkan Ekrem Yüce, “Yavaş yavaş normalleşmeye döndüğümüz bugünlerde hemşerilerimiz için farklı ve yeni bir sosyal aktivite düzenlemek istedik. Şehrimizin merkezinde Demokrasi Meydanı’nda arabaların içinde hemşerilerimize sinema keyfi yaşattık. Vatandaşlarımız da büyük ilgi gösterdiler. Gösterilen ilgiden dolayı tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yaz akşamlarında vatandaşların sosyal yaşantısına katkı sunmak adına arabalı sinema etkinliği düzenledi. Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen ve dev ekranda sinema keyfinin yaşandığı etkinliğe Başkan Ekrem Yüce’de dahil olurken meydanı dolduran yüzlerce arabada vatandaşlar Babam ve Oğlum filmini izledi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun bir süredir kapalı olan sinemalar nedeniyle vatandaşların sosyal yaşantısına katkı sunacak arabalı sinema etkinliği düzenlediklerini dile getiren Başkan Ekrem Yüce, film sonunda vatandaşları selamlayarak bu tarz etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

Gösterilen ilgiden dolayı teşekkürler
Etkinlikte vatandaşlarla birlikte arabada sinema keyfi yaşayan Başkan Ekrem Yüce, “3 aydır süren pandemi sürecinde malum sosyal aktiviteler sınırlandırıldı. Bizler de yavaş yavaş normalleşmeye döndüğümüz bugünlerde hemşerilerimiz için farklı ve yeni bir sosyal aktivite düzenlemek istedik. Şehrimizin merkezinde Demokrasi Meydanı’nda arabaların içinde hemşerilerimize sinema keyfi yaşattık. Meydana koyduğumuz dev ekranda sinema keyfini yüzlerce arabada vatandaşlarımız seyir zevki yaşadı. Bende bu sosyal aktiviteye dahil oldum. Babam ve Oğlum'u izledik ve tabi biraz hüzünlendik. Belki biraz da ağladık ama çok güzel oldu. Hemşerilerimizle buluştuk.  Vatandaşlarımızda büyük ilgi gösterdiler. Gösterilen ilgiden dolayı tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Farklı aktiviteler insanların ilgisini çekiyor
Arabasıyla beraber Demokrasi Meydanı’nda kurulan dev ekranda sinema keyfi süren Remzi Akgül, “Büyükşehir Belediyemiz çok güzel bir aktivite düşünmüş. Koronavirüs nedeniyle insanlar sinemalara gidemedi. Yeni bir döneme girdik. Bu dönemde böyle farklı aktiviteler insanların ilgisini çekiyor. Güzel bir aktivite oldu herkes için çünkü insanlar sevdikleriyle ailesiyle veya arkadaşlarıyla arabasının içinde dev ekranda sinema keyfi yaşayıp güzel vakitler geçirdi. Aktivite düzenleyenlere teşekkür ediyorum böyle aktivitelerin şehrimizde devam etmesini diliyorum” derken ailesi ile beraber etkinliğe katılan Vildan Başak ise, “Çok güzel bir etkinlik oldu. Salgından dolayı insanımız oldukça bunalmıştı. Farklı ve güzel bir etkinlik olduğunu düşünerek ailemle birlikte geldim. Büyük keyif aldık. İnşallah devamı gelir” dedi.