Akyazı SGM’de 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı çerçevesinde ‘İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması’ düzenlendi. Birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrenciler derece sertifikası alırken, katılım sağlayan tüm öğrencilere sertifika ve hediye verildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı çerçevesinde ‘İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması’ düzenlendi. 7 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen yarışmaya jüri olarak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tahsin Karakaya, Türkçe Öğretmeni Ali Cengiz ve Sınıf Öğretmeni Kenan Zengin oldu. Tüm öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrenciler derece sertifikası alırken, katılım sağlayan tüm öğrencilere de sertifika ve hediye takdim edildi.