Ankara Caddesi’nde kaldırım ve yaya yolu yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldığını ifade eden Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Ankara Caddesi’nde sürdürdüğümüz yaya yolu yenileme çalışmalarımızda sona yaklaştık. İnşallah mevcut asfaltı da yenileyerek arteri yeni görünümüne kavuşturacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Adapazarı Ankara Caddesi’nde gerçekleştirilen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesi tüm hızıyla sürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Ankara Caddesi’nde başlattığımız kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Yaya yolunda yapılan işlemler tamamlanmak üzere. İnşallah mevcut asfaltı da yenileyerek arteri yeni yüzüne kavuşturacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Artere Yepyeni Bir Görünüm
Ankara Caddesi’nde sürdürülen kaldırım ve yaya yolu çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Oktar, “Kaldırımların ve yaya yollarımızı yenilerken en dayanıklı malzemeleri kullanarak güncel teknolojiden yararlanıyoruz. Ekiplerimiz bölgede yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Yaya yolunun tamamlanmasının ardından mevcut asfaltı da yenileyeceğiz. Ardından tüm gereklilikleri de yerine getirerek arteri yeni yüzüne kavuşturmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

Beğeni Kazanacak
Oktar açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “Şehrimizin ana arterlerinde kapsamlı dönüşümler gerçekleştirdik. ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bilindiği üzere şehrimizin en işlek güzergahları olan Kafeler Caddesi ve Şal Sokak’ta örnek bir dönüşümü tamamladık. Benzer çalışmayı Ankara Caddesi’nde de hayata geçirmek adına kolları sıvadık. İnşallah çalışmamız tüm bölge halkının ve esnafının beğenisini kazanacak.”