Büyükşehir Basket, Amerikalı oyun kurucu Terry Smith’i transfer etti. Son olarak Bulgaristan takımlarından Lukoil Academic’te oynayan Smith, 34 maç, 26 dakika, 14.7 sayı, 4.5 ribaund ve 3.2 asist ortalaması ile göz doldurdu.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Süper Ligi hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sezon öncesi takımın başına Okan Çevik’i getiren Büyükşehir, Amerikalı transferinde de önemli bir ismi daha kadrosuna kattı. Son olarak Bulgaristan takımlarından Lukoil Academic’te forma giyen tecrübeli oyun kurucu Terry Smith’i renklerine bağlayan Büyükşehir, ilk Amerikalı transferini de gerçekleştirmiş oldu. Son olarak Bulgaristan takımlarından Lukoil Academic’te oynayan Smith, 34 maç, 26 dakika, 14.7 sayı, 4.5 ribaund ve 3.2 asist ortalamaları ile oynadı.

Önemli Transfer
Yeni transfer ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Terry Smith kulübümüz için önemli bir transfer. Bulgaristan’da Lukoil Academic takımıyla hem ligde hem de Eurochallange’da mücadele etmiş bir oyuncu. Amerikalı oyuncu transferlerinden ilkini gerçekleştirmiş olduk. Yabancı transferler konusunda iyi araştırmalar yapıp, takıma en fazla katkı sağlayacak oyuncuları alacağımızı söylemiştik. Şehrimiz ve kulübümüz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.