Alternatif Enerji Kullanımı Yaygınlaştırılmalı

Koordinasyon Toplantısı
Marmara Belediyeler Birliği Çevre Yönetim Merkezi Direktörü Aynur Acar ise, koordinasyon toplantıları kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Acar, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa hareket ederek çevreye duyarlı, verimli projeler üretiyoruz. Belediyelerimize hem yurt içi hem de yurt dışı çalışmalarında, gerekli mevzuatların uygulanması yönünde yardımcı oluyoruz. Marmara Belediyeler Birliği olarak alternatif enerji kullanımının yaygınlaştırılması adına çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Çevre Koordinasyon Toplantısı’nın tamamlanmasının ardından katılımcılar Sakarya Büyükşehir Belediyesi Düzenli Katı Atık Depolama Sahası, Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi ve Atıksu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.