Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretlerde bulunan CHP Milletvekili Özkoç’u sosyal medya hesabından sert bir dille eleştiren Başkan Ekrem Yüce, “Hassas bir dönemde kime hizmet ettiği belli olmayan bu açıklamalardan anlaşılan tek şey: Türkiye'ye hizmet etmediği gerçeğidir. Maalesef ki birileri bir olmayı, birlikte hareket etmeyi kendilerine yakıştıramadı. Üzgünüm ki bu terbiyesizliği yapan bizim hemşehrimiz. Seviniyorum ki Allah bize bu insan artıklarıyla mücadele imkânı verdi” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretlerde bulunan CHP Milletvekili Engin Özkoç’a sosyal medya hesabından çok sert bir yanıt verdi. Türkiye’nin içerisinde bulunduğu hassas dönemde başka amaçlar peşinde koşmanın ne Türkçe’de ne de Türkiye’de bir izahı olmadığını belirten Başkan Ekrem Yüce, açıklamaların neye hizmet ettiği belli olmadığı gibi Türkiye’ye hizmet etmediği gerçeğinin anlaşılan tek şey olduğunun altını çizdi.

Açıklamalar Türkiye’ye hizmet etmez
Başkan Ekrem Yüce’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şu şekilde; “Muhalefetin varlığı demokrasinin özünden kaynaklanır. Demokratik toplumlarda muhalefet, kaliteli politikanın, kaliteli hizmetin varlığı demektir. Muhalefetin itiraz edilemez bir ahlakı vardır. Bir politikayı ya da o politikayı yapanı sevememek anlaşılabilir bir şey. Fakat Türkiye Cumhuriyeti'nin devlet başkanına, temsil ettiği makama hakaret etmek anlaşılabilecek bir şey değil. Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz bu hassas dönemde başka amaçların peşinde koşmanın ne Türkçe'de ne de Türkiye'de bir izahı yok. Bu denli hassas bir dönemde kime hizmet ettiği belli olmayan bu açıklamalardan anlaşılan tek şey: Türkiye'ye hizmet etmediği gerçeğidir. Maalesef ki birileri bir olmayı, birlikte hareket etmeyi kendilerine yakıştıramadı.   Üzgünüm ki bu terbiyesizliği yapan bizim hemşehrimiz. Seviniyorum ki Allah bize bu insan artıklarıyla mücadele imkanı verdi.”