Büyükşehir Belediyesi YOLBAK ekipleri tarafından asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor. Son olarak Akyazı Yeniormanköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen 1 kilometrelik asfalt ile yol yeni yüzüne kavuşturuldu. Topaloğlu, “Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ ekiplerinin göstermiş oldukları gayretten dolayı teşekkür ederim. Yolumuzdan çok memnunuz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla sürdürülen asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Akyazı’ya bağlı Yeniormanköy Mahallesi’nde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından 1 kilometre uzunluğundaki arter yeni yüzüne kavuşturuldu.

Hizmet memnuniyeti
Çalışmalar dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren Yeniormanköy Mahalle Azası Tuğrul Topaloğlu, “SASKİ tarafından ilk önce kanalizasyon, yağmursuyu ve içmesuyu bakımları yapılan yolumuza Büyükşehir Belediyemizin ekipleri güzel bir asfalt çalışması gerçekleştirdiler. Yolumuz yaklaşık 2 aydan beri bozuk ve çamurluydu. Mahalle halkımız sabır gösterdi ve nihayet yolumuz güzel bir görünüm kazandı. 1 kilometre uzunluğunda ki yolumuza Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ ekiplerinin göstermiş oldukları gayretten dolayı teşekkür ederim. Yolumuzdan çok memnunuz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.